Τσιτσιπάς: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να επιστρέφω στις ρίζες μου»

Τσιτσιπάς: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να επιστρέφω στις ρίζες μου»

Sportal newsroom 19:55 - 14.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:30 - 14.08.2024

Με μία ιδιαίτερη ανάρτηση στο instagram, ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξέφρασε τη χαρά του που έπαιξε και πάλι τένις στη Γλυφάδα, το μέρος που ξεκίνησε το ταξίδι του στο άθλημα.

Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, βρέθηκε στο Tennis Club Glyfada. Σε αυτά τα γήπεδα ο Στέφανος έκανε τα πρώτα του βήματα ως αθλητής και ξεκίνησε να ονειρεύεται μια καριέρα ως επαγγελματίας τενίστας. Από τότε φαίνεται να πίστευε στο μότο της adidas «Impossible is Nothing».

Ο Στέφανος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του και τη συγκίνησή του όταν βρέθηκε ξανά στο Tennis Club Glyfada. Εκεί συνάντησε τον πρώτο του προπονητή καθώς και μερικά τυχερά παιδιά της ακαδημίας που βρέθηκαν εκείνη την ημέρα στο γήπεδο για την προγραμματισμένη τους προπόνηση. Τα παιδιά έμειναν έκπληκτα καθώς όπως είπαν δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως θα μοιράζονταν το ίδιο τερέν με τον αγαπημένο τους τενίστα.

Ο Στέφανος μοίρασε χαμόγελα, έδωσε συμβουλές για το πώς να βελτιώσουν την απόδοσή τους, αλλά πάνω απ’ όλα τους παρότρυνε να κυνηγούν τα όνειρά τους. Αφού πέρασε χρόνο μαζί τους παίζοντας στο γήπεδο, υπέγραψε πάνω στις ρακέτες και στις μπάλες των παιδιών και αποχώρησε ποιο γεμάτος από ποτέ μετά από αυτή την τόσο ωραία εμπειρία.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να επιστρέφω στις ρίζες μου και στο μέρος απ’ όπου ξεκίνησα το ταξίδι μου στο τένις. Είναι μεγάλη μου χαρά να μοιράζομαι αυτή τη στιγμή με τα μελλοντικά λαμπερά αστέρια της χώρας μας και με τα πιο όμορφα χαμόγελα που με καλωσόρισαν! Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας, πέρασα υπέροχα», ανέφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανεβάζοντας σχετικό βίντεο.

Τσιτσιπάς: «Ένα παιδικό μου όνειρο γίνεται πραγματικότητα»

Σε δηλώσεις του εν όψει των αγώνων με τη Σλοβακία για το Davis Cup, ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι τόσο σημαντικές αναμετρήσεις θα γίνουν στο Καλλιμάρμαρο. Παράλληλα, κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το ιστορικό στάδιο.

«Ένα παιδικό μου όνειρο θα γίνει πραγματικότητα τον επόμενο μήνα. Τον Σεπτέμβριο θα έχω τη δυνατότητα να αγωνιστώ με την Εθνική μας ομάδα στο Παναθηναϊκό Στάδιο, στη συνάντηση με τη Σλοβακία για το Davis Cup. Στο χώρο όπου φιλοξενήθηκαν οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες, θα διεξαχθούν για πρώτη φορά αγώνες τένις για την κορυφαία διοργάνωση του αθλήματος σε επίπεδο Εθνικών ομάδων», ανέφερε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας.

I feel Devotion: Euroleague και Sportal μαζί μέχρι το 2025!
EUROLEAGUE

13:07 - 14.09.2023

I feel Devotion: Euroleague και Sportal μαζί μέχρι το 2025!

Η... βόμβα της χρονιάς: Το Sportal είναι από σήμερα και για την επόμενη διετία Official Media Partner της Euroleague και μαζί με εσάς σας περιμένουμε για το πιο γοητευτικό μπασκετικό ταξίδι. Αποκλειστικά βίντεο, αποκλειστικές συνεντεύξεις, διαγωνισμοί και πολλά ακόμα στο πιο... μπασκετικό σάιτ της Ελλάδας. Καλώς ήρθατε.

«Είμαι σίγουρος πως η εικόνα από το Καλλιμάρμαρο θα ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο, διαφημίζοντας τη χώρα μας. Παράλληλα, θα αποδειχθεί για μία ακόμη φορά πως η Ελλάδα μπορεί να διοργανώνει σπουδαία αθλητικά γεγονότα. Το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου σας περιμένουμε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, για να γράψουμε ιστορία όλοι μαζί και να καμαρώσουμε την Εθνική μας ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου», κατέληξε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.