Διακοπή λόγω βροχής στον αγώνα του Τσιτσιπά

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© Intime

Διακοπή λόγω βροχής στον αγώνα του Τσιτσιπά

Πηνελόπη Παπαδήμου 14:14 - 04.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:08 - 14.08.2024

Η βροχή διέκοψε τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ντόμινικ Τιμ στο Wimbledon.

Ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ντόμινικ Τιμ στον πρώτο γύρο του Wimbledon διακόπηκε λόγω βροχής. Οι καιρικές συνθήκες στο Λονδίνο είναι δύσκολες και ζορίζουν το πρόγραμμα της ημέρας στο βρετανικό major. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα δύο μεγαλύτερα κορτ της διοργάνωσης είχαν ανοιχτή οροφή από το ξεκίνημα του προγράμματος αφού η πρόγνωση του καιρού δεν ήταν ευνοϊκή. Τα υπόλοιπα γήπεδα της διοργάνωσης, όπως και αυτό στο οποίο αγωνίζεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, δεν έχει οροφή, κάτι που οδήγησε στη διακοπή του αγώνα με τον Ντόμινικ Τιμ στο δεύτερο σετ. Οι αγώνες που γίνονται στο γρασίδι διακόπτονται σχεδόν αμέσως εξαιτίας της βροχής αφού η επιφάνεια γίνεται εξαιρετικά ολισθηρή και επικίνδυνη για τους αθλητές.

Ο αγώνας είχε διακοπεί και στο πρώτο σετ. Ωστόσο, η διάρκεια της βροχής ήταν μικρή, κάτι που επέτρεψε την επανέναρξη μετά από πέντε λεπτά. Η βροχή θα επηρεάσει όλο το πρόγραμμα της ημέρας.

Το court 2, που αγωνιζόταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Ντόμινικ Τιμ © printscreen

Ο Τιμ κατέκτησε το πρώτο σετ κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά με 6-3. Ο Αυστριακός δεν απειλήθηκε στο σερβίς του. Στο δεύτερο σετ, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ήταν μπροστά με 4-3 στα γκέιμ.

Τσιτσιπάς και Μπαντόσα στο «blind couple challenge»: Ποιος έκανε την κίνηση στο πρώτο φιλί; (vid)
ΤΕΝΙΣ

21:42 - 03.07.2023

Τσιτσιπάς και Μπαντόσα στο «blind couple challenge»: Ποιος έκανε την κίνηση στο πρώτο φιλί; (vid)

Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα έκλεισαν τα μάτια τους και απάντησαν σε ερωτήσεις, συμμετέχοντας έτσι στο διάσημο trend του Tik Tok «blind couple challenge». Μέσα από το συγκεκριμένο παιχνίδι, μάλιστα, αποκαλύφθηκε το ποιος έκανε την πρώτη κίνηση.

Θυμίζουμε ότι στο πρόγραμμα της Τρίτης βρίσκεται και ο αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει τη Μάρτα Κόστιουκ, ωστόσο η ώρα έναρξης του αγώνα δεν είναι γνωστή αφού θα προηγηθούν άλλες αναμετρήσεις