Εγκατέλειψε ο Μπονζί, άνετη πρόκριση ο Τσιτσιπάς

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© Intime

Εγκατέλειψε ο Μπονζί, άνετη πρόκριση ο Τσιτσιπάς

Πηνελόπη Παπαδήμου 19:44 - 11.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:11 - 14.08.2024

Ο Μπενζαμέν Μπονζί εγκατέλειψε στο πέμπτο γκέιμ του αγώνα κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά και ο Έλληνας τενίστας προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Μόντε Κάρλο.

Στη φάση των «16» του τουρνουά του Μόντε Κάρλο προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αγωνίστηκε λίγα λεπτά κόντρα στον Μπενζαμέν Μπονζί αφού ο Γάλλος εγκατέλειψε τον αγώνα λόγω προβλήματος στον καρπό.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, πάντως, όσο πρόλαβε να παίξει έδειξε να είναι συγκεντρωμένος και απαλλαγμένος από το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στον ώμο τις προηγούμενες ημέρες. Το είχε δηλώσει, άλλωστε, και ο ίδιος πριν το ξεκίνημα των αγώνων.

Ο Τσιτσιπάς, που στοχεύει στην τρίτη διαδοχική κούπα στο Μόντε Κάρλο ξεκίνησε τον αγώνα με μπρέικ και προηγήθηκε με 0-3. Σε εκείνο το σημείο, ο Μπονζί παραπονέθηκε για πόνο στον καρπό του και του έδεσαν το χέρι με επίδεσμο. 

Ο Γάλλος, όμως, δεν κατάφερε να συνεχίσει τον αγώνα του και εγκατέλειψε στο πέμπτο γκέιμ. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παίξει κόντρα στον νικητή του αγώνα Ζάρι - Ποπίριν.

Ο Τσιτσιπάς, πάντως, θα αγωνιστεί την Τετάρτη στον αγώνα του διπλού με τον αδερφό του.. Οι Έλληνες τενίστες θα κοντραριστούν με τους Αρεβάλο/Ροζέρ με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά.