Φουλ ερωτευμένος ο Τσιτσιπάς με την Μπαντόσα: «Δεν έχω νιώσει έτσι για κάποια άλλη...»

Τσιτσιπάς - Μπαντόσα

i

© Instagram

Φουλ ερωτευμένος ο Τσιτσιπάς με την Μπαντόσα: «Δεν έχω νιώσει έτσι για κάποια άλλη...»

Sportal newsroom 20:18 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:28 - 14.08.2024

Ο ερωτευμένος Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τη σχέση του με την Πάουλα Μπαντόσα.

Μετά το... κρυφτούλι των πρώτων ημερών, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα δεν κρύβονται. Οι δύο τενίστες μιλούν, πλέον, ανοιχτά για τη σχέση τους, η οποία μετράει λίγες εβδομάδες.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την Ισπανίδα τενίστρια σε ξένο ΜΜΕ. Τα λόγια του αποκαλύπτουν ότι είναι φουλ ερωτευμένος με την Πάουλα Μπαντόσα, με τον ίδιο να δηλώνει ότι δεν έχει νιώσει παρόμοια στο παρελθόν για κάποια γυναίκα.

«Είμαι ευτυχισμένος. Δεν έχω νιώσει ποτέ έτσι για κάποια, αυτή είναι η αλήθεια. Είμαι εξαιρετικά ευλογημένος που συνέβη σε αυτή τη φάση της ζωής μου και που η Πάουλα αποτελεί κομμάτι της. Είναι κάποια που με καταλαβαίνει απόλυτα. Προφανώς και υπάρχει έλξη, όμως είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Υπάρχει μια ψυχική σύνδεση που με κάνει να είμαι ερωτευμένος με το μυαλό της. Και αυτό, πιστέψτε με, είναι κάτι που συμβαίνει πολύ σπάνια», ανέφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Οι φήμες για σχέση του κορυφαίου Έλληνα τενίστα με την Πάουλα Μπαντόσα είχαν αρχίσει να φουντώνουν όταν οι δυο τους είχαν μοιραστεί κοινή τους φωτογραφία στα προφίλ που διατηρούσαν στο Spotify. Εκείνη την περίοδο, είχε γίνει γνωστό ότι η Πάουλα Μπαντόσα είχε παρακολουθήσει αγώνες του Στέφανου Τσιτσιπά στο Roland Garros από το box του Έλληνα τενίστα.

Μέχρι πρόσφατα κανείς από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώσει το παραμικρό. Στο μεταξύ, είχαν δημιουργήσει και κοινό προφίλ στο instagram στο οποίο μοιράζονταν στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στο Ντουμπάι.

«Δε νομίζω ότι αυτό μπορεί να είναι φιλία, θα ήταν κάτι ασυνήθιστο. Ναι, είμαστε ζευγάρι. Όχι μόνο ζευγάρι, είμαστε αδελφές ψυχές. Έτσι πρέπει καταρχάς να οριστούμε. Περισσότερο σαν αδερφές ψυχές, παρά οποιαδήποτε άλλη σχέση ή τρυφερό πράγμα. Φυσικά και υπάρχει πολύ από αυτό, αλλά είναι σπάνιο να βρίσκεις την αδελφή ψυχή σου. Αν ρωτήσετε την εκείνη, θα σας πει το ίδιο πράγμα. Υπάρχει μόνο μια εκδοχή», δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς πριν λίγες ημέρες επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τη σχέση τους.