Για ψώνια στα «Harrods» και δείπνο στον Νουσρέτ για Τσιτσιπά και Μπαντόσα

Τσιτσιπάς και Μπαντόσα

i

© Instagram

Για ψώνια στα «Harrods» και δείπνο στον Νουσρέτ για Τσιτσιπά και Μπαντόσα

Sportal newsroom 17:54 - 10.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:59 - 14.08.2024

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με την αγαπημένη του Πάουλα Μπαντόσα πήγαν για ψώνια στα Harrods ενώ μετά βρέθηκαν για δείπνο στο εστιατόριο του Νουσρέτ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επέστρεψε στη δράση για τις υποχρεώσεις του στο Wimbledon, αντιμετωπίζοντας τον Γιούμπανκς. Στόχος του Έλληνα τενίστα είναι η πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον Μεντβέντεφ.

Πριν το ματς όμως ο Τσιτσιπάς βρήκε την ευκαιρία να ξεκουραστεί, περνώντας χρόνο μαζί με την αγαπημένη του Πάουλα Μπαντόσα. Συγκεκριμένα ο 24χρονος θέλησε λίγο να ανεβάσει τη διάθεση της συντρόφου του, μετά τον τραυματισμό της, πηγαίνοντάς την για ψώνια και δείπνο. 

Αρχικά πήγαν στα Harrods προκειμένου να αγοράσουν δώρα ο ένας για τον άλλον. Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικά χρόνια ο Έλληνας τενίστας είχε κάνει ένα tweet, λέγοντας πως πρέπει να ανοίξουν Harrods και στην Ελλάδα. Ανάρτηση η οποία είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. 

«Κάποιος πρέπει να χτίσει ένα κατάστημα Harrods στην Ελλάδα. Ήρθε η ώρα», είχε γράψει ο Τσιτσιπάς. Μετά τα Harrods λοιπόν ο 24χρονος με την Ισπανίδα πήγαν για βόλτα στο Hyde Park, προκειμένου να δουν το ηλιοβασίλεμα. Ενώ μετά βρέθηκαν στο εστιατόριο του Νουσρέτ, Salt Bae's Nusr-Et Steakhouse που βρίσκεται στο Λονδίνο. 

Οι δυο τους υπενθυμίζεται ότι θα έπαιζαν μαζί στο μεικτό διπλό του Wimbledon, αλλά ο τραυματισμός της Μπαντόσα δεν τους επίτρεψε. Μάλιστα ο Έλληνας τενίστας σε δηλώσεις του, φάνηκε ανακουφισμένος που δεν θα γίνει το παιχνίδι, λόγω του φορτωμένου προγράμματος που είχε στη διοργάνωση. 

«Το μεικτό δεν θα γίνει τελικά, δόξα τω Θεώ, προτιμώ να ζήσω. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι θα έπαιζα σε τρία ταμπλό μιας διοργάνωσης. Το βλέπω όμως από την καλή του πλευρά. Όταν σου αρέσει τόσο πολύ το τένις, θέλεις να είσαι σε αυτά τα τουρνουά όσο το δυνατόν περισσότερο.

Το ιδανικό είναι να είσαι εδώ για τα μονά και τις δυο εβδομάδες. Αν το δεις από την πλευρά της διασκέδασης, θέλεις να προκαλέσεις τον εαυτό σου σε μονό, διπλό και μεικτό. Προσωπικά μου αρέσει το μεικτό. Μου αρέσει να ανακατεύω τα πράγματα μερικές φορές. Σωματικά μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά είναι εμπειρία να παίξεις και στα τρία. Μπορείς να πεις ότι το έχεις κάνει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σου», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Τσιτσιπάς.