Ο Τσιτσιπάς «ανακουφίστηκε» με τον τραυματισμό της Μπαντόσα και την απόσυρση των μεικτών διπλών στο Wimbledon

Τσιτσιπάς - Μπαντόσα

i

© PrtScr

Ο Τσιτσιπάς «ανακουφίστηκε» με τον τραυματισμό της Μπαντόσα και την απόσυρση των μεικτών διπλών στο Wimbledon

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:07 - 10.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:00 - 14.08.2024

Οι εξελίξεις με τον τραυματισμό της Πάουλα Μπαντόσα φαίνεται να «ανακούφισαν» τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος έχει παραπάνω χρόνο ξεκούρασης.

Σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα του Wimbledon, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα είχε... αρκετή δουλειά, ωστόσο πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Συγκεκριμένα, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας εκτός από το μονό ανδρών και το διπλό ανδρών, όπου έπαιξε μαζί με τον αδερφό του Πέτρο, είχε στο πρόγραμμά του και το μεικτό διπλό, στο οποίο θα συνεργαζόταν με την Πάουλα Μπαντόσα.

Ο τραυματισμός όμως της 25χρονης τενίστριας θα στερήσει το δικαίωμα από τον Τσιτσιπά, να αγωνιστεί δίπλα στο πλευρό της αγαπημένης του. Η Μπαντόσα αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το μονό, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μάρτα Κόστγιουκ, καθώς δεν είχε ξεπεράσει εντελώς τον τραυματισμό της και οι ενοχλήσεις επανήλθαν.

Ως εκ τούτου όμως, θα χάσει και την ευκαιρία να αγωνιστεί με τον σύντροφό της Στέφανο Τσιτσιπά, στο μεικτό διπλό του Wimbledon, με τους Νικολά Μαού και Άνα Καλίνινα, να παίρνουν τη θέση τους για το παιχνίδι με τους Όστιν Κράιτσεκ και Τζέσικα Πεγκούλα, που είναι και το Νο1 του ταμπλό στο βρετανικό Γκραν Σλαμ.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κλήθηκε να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις που έφερε ο τραυματισμός της Μπαντόσα: «Το μεικτό δεν θα γίνει τελικά, δόξα τω Θεώ, προτιμώ να ζήσω. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι θα έπαιζα σε τρία ταμπλό μιας διοργάνωσης. Το βλέπω όμως από την καλή του πλευρά. Όταν σου αρέσει τόσο πολύ το τένις, θέλεις να είσαι σε αυτά τα τουρνουά όσο το δυνατόν περισσότερο. 

Το ιδανικό είναι να είσαι εδώ για τα μονά και τις δυο εβδομάδες. Αν το δεις από την πλευρά της διασκέδασης, θέλεις να προκαλέσεις τον εαυτό σου σε μονό, διπλό και μεικτό. Προσωπικά μου αρέσει το μεικτό. Μου αρέσει να ανακατεύω τα πράγματα μερικές φορές. Σωματικά μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά είναι εμπειρία να παίξεις και στα τρία. Μπορείς να πεις ότι το έχεις κάνει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σου», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Τσιτσιπάς.