Η βροχή καθυστερεί την έναρξη του αγώνα του Τσιτσιπά

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© Intime

Η βροχή καθυστερεί την έναρξη του αγώνα του Τσιτσιπά

Sportal newsroom 15:24 - 08.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:03 - 14.08.2024

Η βροχερή μέρα στο Λονδίνο φέρνει και πάλι τα πάνω κάτω στο πρόγραμμα του Wimbledon.

Η βροχή έφερε και πάλι τα πάνω κάτω στο πρόγραμμα του Wimbledon. Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο Λονδίνου διέκοψαν τους αγώνες που διεξάγονταν στα εξωτερικά κορτ.

Το γεγονός αυτό έφερε πίσω τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Λάζλο Τζέρε. Η αναμέτρηση του κορυφαίου Έλληνα τενίστα με το Νο.60 της παγκόσμιας κατάταξης ήταν προγραμματισμένη μετά τον αγώνα της Πέτρα Κβίτοβα με τη Νατάλια Στεβάνοβιτς στο κορτ 2.

Η Τσέχα πήρε το πρώτο σετ κόντρα στη Νατάλια Στεβάνοβιτς με 6-3, αλλά το σκορ στο δεύτερο είναι 4-5 (στο σερβίς). Δεν αποκλείεται, δηλαδή ο αγώνας να κριθεί σε τρίτο σετ όταν επανεκκινήσει.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από τις διακοπές. Η αναμέτρησή του με τον Ντόμινικ Τιμ στον πρώτο γύρο ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη, ωστόσο διακόπηκε λόγω βροχής και ολοκληρώθηκε την Τετάρτη με τον Έλληνα τενίστα να παίρνει την πρόκριση στα πέντε σετ.

Την Πέμπτη ο φιναλίστ του Australian Open αντιμετώπισε τον Άντι Μάρεϊ στον δεύτερο γύρο. Η αναμέτρηση των δύο τενιστών διακόπηκε λόγω ώρας και ολοκληρώθηκε την Παρασκευή. Με λίγα λόγια ο Στέφανος Τσιτσιπάς δίνει έναν αγώνα κάθε μέρα τα τελευταία 24ωρα. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγωνίζεται και στο διπλό με τον αδερφό του, Πέτρο ενώ ήταν να παίξει και με την Πάουλα Μπαντόσα στο μεικτό διπλό. 

«Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι θα έπαιζα σε τρία ταμπλό μιας διοργάνωσης. Το βλέπω όμως από την καλή του πλευρά. Όταν σου αρέσει τόσο πολύ το τένις, θέλεις να είσαι σε αυτά τα τουρνουά όσο το δυνατόν περισσότερο. Το ιδανικό είναι να είσαι εδώ για τα μονά και τις δυο εβδομάδες. Αν το δεις από την πλευρά της διασκέδασης, θέλεις να προκαλέσεις τον εαυτό σου σε μονό, διπλό και μεικτό. Προσωπικά μου αρέσει το μεικτό» είχε δηλώσει σχετικά.