Η κίνηση του αντιπάλου του Τσιτσιπά που έχει εξοργίσει τους φίλους του τένις!

Η κίνηση του αντιπάλου του Τσιτσιπά που έχει εξοργίσει τους φίλους του τένις!

Sportal newsroom 11:44 - 26.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:16 - 26.09.2024

Εναν προκλητικό πανηγυρισμό έκανε ο Άλεξ Μίκελσεν, μετά τη νίκη του επί του Στέφανου Τσιτσιπά, με αποτέλεσμα να εξοργίσει τον κόσμο του τένις.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνώρισε την ήττα με 2-1 σετ (6-4, 1-6, 2-6) από τον Άλεξ Μίκελσεν και με αυτόν τον τρόπο και τον αποκλεισμό από το 500άρι Open στο Τόκιο.

Ο Έλληνας τενίστας πήρε το πρώτο σετ με 6-4 χάρη στο εκπληκτικό του ξεκίνημα και τα δύο μπρέικ που κατάφερε να κάνει στο σερβίς του Αμερικανού, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη.

Στο δεύτερο σετ τα πράγματα χειροτέρεψαν για τον ίδιο, καθώς ένιωσε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να καλέσει ιατρικό τάιμ άουτ. Ο γιατρός έλεγξε το οξυγόνο και την πίεσή του και ο Έλληνας τενίστας ξαναμπήκε στον αγώνα, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είχε δυνάμεις να το παλέψει.

Οταν επέστρεψε δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες του αγώνα αλλά και στις καιρικές συνθήκες της ιαπωνικής πόλης, με συνέπεια να χάσει τα δύο επόμενα σετ με σχετική άνεση και να πει «αντίο» στο Τόκιο.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μίκελσεν, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στους «16» έναν εκ των Τομάς Μαρτίν Ετσεβέρι και Κρίστοφερ Ο'κόνελ, πανηγύρισε με έναν ιδιαίτερο τρόπο που δεν άρεσε στον κόσμο. Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός qualifier έκανε έναν πανηγυρισμό που ξεσήκωσε τους φιλάθλους, οι οποίοι ανέφεραν στα social media ότι ο Μισελέν έδειξε ασέβεια στον Τσιτσιπά.

«Φάουλ από τον Μισελέν. Ο αντίπαλός σου ήταν άρρωστος και μετά βίας μπορούσε να κινηθεί για το τελευταίο ενάμιση σετ, κόντεψε να λιποθυμήσει και έπρεπε να καλέσει τον γιατρό. Δείξε λίγο σεβασμό για έναν μεγάλο πρωταθλητή που δεν πήρε τον εύκολο τρόπο να αποσυρθεί στα μέσα του αγώνα. Ο Στεφ είναι πολύ αριστοκρατικός», έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης στο Twitter.