Η βροχή στη Σανγκάη καθυστερεί τον αγώνα του Τσιτσιπά
i

©IMAGO / Ostseephoto

Η βροχή στη Σανγκάη καθυστερεί τον αγώνα του Τσιτσιπά

Πηνελόπη Παπαδήμου 09:02 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 11:08 - 06.10.2024

Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Σανγκάη έχουν φέρει τα πάνω κάτω στο πρόγραμμα του Masters της ασιατικής πόλης και καθυστερούν τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά.

Αρκετές καθυστερήσεις έχει και πάλι το πρόγραμμα στο τουρνουά του Masters τηε Σανγκάης. Η βροχή που πέφτει στην πόλη της Κίνας έχει φέρει σημαντικά προβλήματα όπως έγινε και το Σάββατο, που αρκετοί αγώνες διακόπηκαν.

Η διαρκής βροχόπτωση έχει καθυστερήσει τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Αλεξάντρ Μούλερ για τον τρίτο γύρο. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επρόκειτο να αντιμετωπίσει τον Γάλλο στο show court 3 μετά την ολοκλήρωση του αγώνα του Φριτζ με τον Άτμαν.

Ο Αμερικανός προηγήθηκε 4-3 στο πρώτο σετ, προτού η βροχή διακόψει τον αγώνα το βράδυ του Σαββάτου. Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Σανγκάη επιτρέπουν τη διεξαγωγή αγώνων μόνο στο κεντρικό κορτ που διαθέτει οροφή. Κάπως έτσι, ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπα θα καθυστερήσει αφού, αρχικά επρόκειτο να ξεκινήσει γύρω στις 8:30 με 9 το πρωί ώρα Ελλάδας.

Οι διοργανωτές δεν έχουν ενημερώσει ακόμη τι θα γίνει με τους αγώνες. Η μόνη αναμέτρηση που διεξάγεται αυτή την ώρα είναι το Μεντβέντεφ - Αρνάλντι. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο νικητής αυτού του αγώνα θα αντιμετωπίσει στον τέταρτο γύρο είτε το Στέφανο Τσιτσιπά είτε τον Αλεξάντρ Μούλερ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναζητά ένα καλό κλείσιμο στη φετινή σεζόν, που θα τον φέρει και πάλι στο ATP Finals, όπου συμμετέχουν οι οκτώ καλύτεροι τενίστες στο race. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είναι στη θέση Νο.11 μετά την απόσυρση του Χούμπερτ Χούρκατς από τη Σανγκάη και απέχει 560 βαθμούς από τον Άλεξ ντε Μινόρ που είναι όγδοος.

Τι σημαίνει το 7784 που έγραψε στην κάμερα ο Τσιτσιπάς μετά τη νίκη στην πρεμιέρα του στο Shanghai Masters
ΤΕΝΙΣ

12:17 - 04.10.2024

Τι σημαίνει το 7784 που έγραψε στην κάμερα ο Τσιτσιπάς μετά τη νίκη στην πρεμιέρα του στο Shanghai Masters

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγύρισε με έναν ιδιαίτερο τρόπο τη νίκη του επί του Κέι Νισικόρι, υπογράφοντας την κάμερα του αγώνα. Τι συμβολίζει το 7784 που έγραψε ο 26χρονος Έλληνας πρωταθλητής.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κυνηγά την έκτη διαδοχική συμμετοχή του στο ATP Finals, που γίνεται και φέτος στο Τορίνο. Ο Έλληνας αθλητής είχε κατακτήσει το τρόπαιο στην πρώτη του συμμετοχή του 2019. Στον τελικό είχε νικήσει τον Ντόμινικ Τιμ.