Τσιτσιπάς και Μπαντόσα ερωτευμένοι στην Ελλάδα

Τσιτσιπάς και Μπαντόσα

i

© Instagram

Τσιτσιπάς και Μπαντόσα ερωτευμένοι στην Ελλάδα

Άγγελος Φραγκισκάτος 14:58 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:50 - 14.08.2024

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται με την αγαπημένη του Πάουλα Μπαντόσα στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αφού ολοκλήρωσε την παρουσία του στο φετινό Wimbledon, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Ελλάδα, μαζί με την αγαπημένη του Πάουλα Μπαντόσα. 

Η Ισπανίδα τενίστρια με ανάρτησή της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram έκανε γνωστή την είδηση, αναρτώντας μια κοινή τους φωτογραφία. Συγκεκριμένα το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται πάνω σε ένα πολυτελές σκάφος αγκαλιασμένοι, απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και η Μπαντόσα αποτελούν ένα από καυτά ζευγάρια των τελευταίων μηνών. Ο Τσιτσιπάς και η Ισπανίδα τενίστρια είναι τρελά ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Αντίθετα, μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους πολλές στιγμές της προσωπικής τους ζωής. 

Φυσικά έχουν δημιουργήσει και κοινό λογαριασμό στο Instagram. Αν αναζητήσει κανείς «Tsitsidosa» θα το βρει. Ο Τσιτσιπάς και η Μπαντόσα ήταν προγραμματισμένο να αγωνιστούν μαζί στο μεικτό διπλό του Wimbledon. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη. 

Θυμίζουμε ότι η Ισπανίδα τενίστρια αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το μονό, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μάρτα Κόστγιουκ, καθώς δεν είχε ξεπεράσει εντελώς τον τραυματισμό της και οι ενοχλήσεις επανήλθαν. Έτσι έχασε την ευκαιρία να αγωνιστεί με τον αγαπημένο της.

Όσον αφορά τον Στέφανο Τσιτσιπά η πορεία του στο Wimbledon ολοκληρώθηκε στον τέταρτο γύρο, όπου ηττήθηκε με 3-6, 7-6(5), 3-6, 6-4, 6-4 από τον Αμερικανό Κρίστοφερ Γιούμπανκς και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.