Θα φάμε κουφέτα από τον Τσιτσιπά και την Μπαντόσα; Η απάντηση που έδωσαν σε ερώτηση των fans τους

Θα φάμε κουφέτα από τον Τσιτσιπά και την Μπαντόσα; Η απάντηση που έδωσαν σε ερώτηση των fans τους

Sportal newsroom 10:59 - 18.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:49 - 14.08.2024

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κι η Πάουλα Μπαντόσα κατά τη διάρκεια ενός live στο Instagram ρωτήθηκαν αν θα παντρευτούν κι άφησαν να εννοηθεί ότι πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και μάλιστα... σύντομα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αφού ολοκλήρωσε την παρουσία του στο φετινό Wimbledon, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Ελλάδα μαζί με την αγαπημένη του Πάουλα Μπαντόσα.

Το ζευγάρι επέλεξε την Ύδρα για να περάσει μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Είναι τρελά ερωτευμένοι και σχεδόν αχώριστοι όλο αυτό το διάστημα της σχέσης τους. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κι η Πάουλα Μπαντόσα κατά τη διάρκεια μίας κρουαζιέρας που έκαναν, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν ένα live στο Instagram, απαντώντας στις περισσότερες ερωτήσεις των θαυμαστών τους. Εξάλλου είναι fan των social media, όπως έχουν αποδείξει και μοιράζονται πάρα πολλές στιγμές της προσωπικής τους ζωής με τους ακόλουθούς τους. 

Οι δύο τενίστες μεταξύ άλλων ρωτήθηκαν πότε σκοπεύουν να παντρευτούν. Τότε η Πάουλα Μπαντόσα δεν έχασε την ευκαιρία να δείξει το χέρι της, στο οποίο ακόμα δεν υπάρχει δαχτυλίδι. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έσπευσε να απαντήσει: «Δεν θέλω να κάνω spoiler. Δώστε λίγο χρόνο».