Ο Τσιτσιπάς έχασε την πρόκριση μέσα από τα χέρια του στο τουρνουά Masters του Σινσινάτι!

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© Intime

Ο Τσιτσιπάς έχασε την πρόκριση μέσα από τα χέρια του στο τουρνουά Masters του Σινσινάτι!

Sportal newsroom 01:39 - 16.08.2024 / Ανανεώθηκε: 01:48 - 16.08.2024

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 6-3, 4-6, 5-7 από τον Τζακ Ντρέιπερ και δεν θα δώσει το «παρών» στη φάση των «16» στο τουρνουά Masters του Σινσινάτι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε να σερβίρει για τη νίκη στο 3ο σετ, όμως δεν κατάφερε να πανηγυρίσει και να δώσει συνέχεια στην πορεία του στο τουρνουά Masters του Σινσινάτι.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ηττήθηκε με 6-3, 4-6, 5-7 από τον Τζακ Ντρέιπερ και δεν θα δώσει το «παρών» στη φάση των «16».

Ο «Στεφ» ξεκίνησε δυνατά και πήρε το πρώτο σετ με 6-3, παρά την προσωρινή αντίσταση που του έφερε ο αντίπαλός του. Στη συνέχεια ο Έλληνας αθλητής ξεκίνησε άνευρα και δυσκολεύτηκε αρκετά με αποτέλεσμα να μην βρει ρυθμό. Ο Άγγλός το εκμεταλλεύτηκε αυτό και επικράτησε με 6-4.

Στο τέλος οι δύο αθλητές έδωσαν μία μεγάλη «μάχη», όμως η αποφασιστικότητα του Ντρέιπερ έπαιξε καθοριστικό ρόλο για το τελικό αποτέλεσμα (7-5).

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Στέφανου υπό την καθοδήγηση του νέου προπονητή του Δημήτρη Χατζηνικολάου.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!