Ο Αλκαράθ αντίπαλος του Τσιτσιπά στον τελικό της Βαρκελώνης

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© Intime

Ο Αλκαράθ αντίπαλος του Τσιτσιπά στον τελικό της Βαρκελώνης

Πηνελόπη Παπαδήμου 19:04 - 22.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:56 - 14.08.2024

Τον Κάρλος Αλκαράθ θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τελικό του τουρνουά της Βαρκελώνης.

Τον κακό του δαίμονα Κάρλος Αλκαράθ θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον τελικό του τουρνουά της Βαρκελώνης ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επιβλήθηκε με 4-6, 7-5, 3-6 του Λορέντζο Μουζέτι και εξασφάλισε την πρόκριση.

Ο Κάρλος Αλκαράθ, νίκησε με 6-2, 6-2 τον Ντάνιελ Έβανς και προκρίθηκε στον τελικό. Ο Ισπανός, που είναι και κάτοχος του τίτλου δεν έχει χάσει σετ σε όλη τη διοργάνωση.

Ο 19χρονος Ισπανός είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Αλκαράθ θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό του ενώ έχει υπέρ του και την παράδοση.

Σε τρεις αναμετρήσεις απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά, ο Ισπανός μετράει τρεις νίκες. Οι δυο τους μάλιστα είχαν αναμετρηθεί στα προημιτελικά του τουρνουά της Βαρκελώνης με τον Αλκαράθ να παίρνει τη νίκη με 6-4, 5-7, 6-2 σε ένα επεισοδιακό ματς.

Παράλληλα, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχει κακή παράδοση σε τελικούς σε 500άρια τουρνουά. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει 9 ήττες σε ισάριθμους τελικούς. Ο φετινός φιναλίστ του Australian Open είχε ηττηθεί δύο φορές στον τελικό της Βαρκελώνης από τον Ράφα Ναδάλ.

Ο τελικός του τουρνουά της Βαρκελώνης θα διεξαχθεί στις 17;00 το απόγευμα της Κυριακής. Αξίζει να αναφέρουμε ότι αν ο Τσιτσιπάς κατακτήσει τον τίτλο, θα επιστρέψει στο Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης.