Απαράδεκτη επίθεση μίσους στο προφίλ του Τσιτσιπά στο Instagram: «Κάθε σου ήττα είναι νίκη για το άθλημα - Θες ψυχολογική υποστήριξη»

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© Intime

Απαράδεκτη επίθεση μίσους στο προφίλ του Τσιτσιπά στο Instagram: «Κάθε σου ήττα είναι νίκη για το άθλημα - Θες ψυχολογική υποστήριξη»

Sportal newsroom 17:47 - 10.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:33 - 10.08.2024

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει γίνει αποδέκτης διαδικτυακής... επίθεσης.

Στο επίκεντρο της αθλητικής -κι όχι μόνο- επικαιρότητας βρίσκεται εδώ και μερικά 24ωρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Θυμίζουμε πως ο Έλληνας τενίστας κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Κέι Νισικόρι για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά του Μόντρεαλ και λίγο μετά το δεύτερο μπρέικ, απευθύνθηκε στον πατέρα του πολύ εκνευρισμένος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Άντε γ@μήσου. Θα γ@μηθείς. Να πας να γ@μηθείς»,

Στη συνέχεια ακολούθησε το «διαζύγιο», με τον «Στεφ» να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τον πατέρα του και μέχρι πρότινος προπονητή του.

Οι χρήστες του Instagram δεν άφησαν ασφαλώς το συγκεκριμένο γεγονός να περάσει...στα ψιλά και ασκούν έντονη κριτική στον Τσιτσιπά μετά την άσχημη συμπεριφορά του Έλληνα τενίστα προς τον πατέρα του.

Αρκετοί από αυτούς έχουν μπει στην τελευταία φωτογραφία που έχει δημοσιευθεί στο προφίλ του Έλληνα τενίστα κι έχουν προχωρήσει σε μία αδιανόητη επίθεση μίσους: «Κάθε σου ήττα είναι νίκη για το άθλημα - Θες ψυχολογική υποστήριξη», ήταν μεταξύ άλλων τα σχόλια.

Το... τραβάει ο Τσιτσιπάς: «Ο πατέρας μου δεν είναι τόσο έξυπνος να διαχειρίζεται όλα αυτά»

Έπειτα από το ξέσπασμά του, ο Τσιτσιπάς όχι μόνο δεν θέλησε να ρίξει τους τόνους στην κόντρα με τον πατέρα του, που ήταν και προπονητής του, άλλα το... τράβηξε ακόμα περισσότερο. Λέγοντας στις δηλώσεις του ότι ο πατέρας του δεν είναι και τόσο... έξυπνος στο να χειρίζεται τέτοιες καταστάσεις.

«Χρειάζομαι και αξίζω έναν προπονητή που να με ακούει και ακούει τα σχόλια μου ως παίκτη. Ο πατέρας μου δεν είναι πολύ έξυπνος ή πολύ καλός στο να χειρίζεται τέτοιους είδους καταστάσεις. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό. Είμαι πραγματικά πολύ απογοητευμένος μαζί του», ανέφερε μεταξύ άλλων.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!