Τσιτσιπάς όπως λέμε Ούγκο Σάντσεθ: Οι Μεξικανοί του δώρισαν μια φανέλα της Εθνικής με το νούμερο «9» (vid)
i

©SS Twitter

Τσιτσιπάς όπως λέμε Ούγκο Σάντσεθ: Οι Μεξικανοί του δώρισαν μια φανέλα της Εθνικής με το νούμερο «9» (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:55 - 31.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:34 - 14.08.2024

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έλαβε ένα ξεχωριστό δώρο από τους διοργανωτές του τουρνουά στο Λος Κάμπος του Μεξικού.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται εδώ κα λίγες ημέρες στο Μεξικό, προκειμένου να συμμετάσχει στο 250άρι τουρνουά του Λος Κάμπος. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μετέχει στη διοργάνωση ως το νούμερο 1 του κυρίως ταμπλό. 

Μάλιστα λίγες ώρες προτού ξεκινήσει το τουρνουά ο Τσιτσιπάς πήρε ένα ξεχωριστό δώρο από τους διοργανωτές. Συγκεκριμένα ο 24χρονος τενίστας έλαβε μία φανέλα της εθνικής ομάδας του Μεξικού, με το όνομά του και το νούμερο 9. Το νούμερο αυτό είχε φορέσει ο θρυλικός, Ούγκο Σάντσεθ, ο οποίος αγωνίστηκε γα αρκετά χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης κατακτώντας πολλούς τίτλους και πέντε φορές το χρυσό παπούτσι της La Liga.

Στη συνέχεια ο Έλληνας πρωταθλητής φόρεσε την εμφάνιση με περηφάνεια και πόζαρε για τις ανάγκες φωτογράφισης των διοργανωτών του τουρνουά του Λος Κάμπος. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στον δεύτερο γύρο του 250αριού τουρνουά, ανάμεσα στο ζευγάρι των Ρίνκι ΧιτζικάταΤζον Ίσνερ, που θα γίνει τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (1/8) ώρα Ελλάδας.