Τέσσερα χρόνια πριν: Όταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήγε να χτυπήσει τον πατέρα του με τη ρακέτα και τον ανάγκασε να φύγει (vid)

Τέσσερα χρόνια πριν: Όταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήγε να χτυπήσει τον πατέρα του με τη ρακέτα και τον ανάγκασε να φύγει (vid)

Sportal newsroom 11:44 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:44 - 09.08.2024

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιτέθηκε φραστικά στον πατέρα του κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Κέι Νισικόρι, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που του συμπεριφέρεται άσχημα. Πριν από τέσσερα χρόνια ο Έλληνας τενίστας τον είχε τραυματίσει κατά λάθος με τη ρακέτα του.

Τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο στο οποίο φαίνεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίζει τον πατέρα του.

«Κράξιμο» στο Twitter για τον Τσιτσιπά μετά το «Να πας να γ@μηθείς!» στον πατέρα του: «Κακομαθημένο παλιόπαιδο, κλασσικός νεόπλουτος» (pics)
SPORT+

09:16 - 09.08.2024

«Κράξιμο» στο Twitter για τον Τσιτσιπά μετά το «Να πας να γ@μηθείς!» στον πατέρα του: «Κακομαθημένο παλιόπαιδο, κλασσικός νεόπλουτος» (pics)

Χαμός από σχόλια στο Twitter κατά του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος έβρισε τον πατέρα του κατά τη διάρκεια του αγώνα με Κέι Νισικόρι.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας πρωταθλητής κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Κέι Νισικόρι κι έχοντας μείνει πίσω με δύο μπρέικ στο πρώτο σετ απευθύνθηκε στον πατέρα του πολύ εκνευρισμένος. «Άντε γ@μήσου. Θα γ@μηθείς. Να πας να γ@μηθείς», φώναζε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Λίγο αργότερα, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έδιωξε τον πατέρα του από το box του.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στέφανος Τσιτσιπάς βγαίνει εκτός εαυτού. Πριν από τέσσερα χρόνια και κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Νικ Κύργιο για το ATP Cup τον είχε τραυματίσει κατά λάθος με τη ρακέτα του.

Χάνοντας το πρώτο σετ απέναντι στον Αυστραλό με 9-7 στο τάι μπρέικ, ο Έλληνας πρωταθλητής επέστρεψε στον πάγκο κάνοντας απότομες κινήσεις πάνω στα νεύρα του. Πλησιάζοντας επικίνδυνα τον προπονητή και πατέρα του, Απόστολο Τσιτσιπά, που εκείνη την ώρα καθόταν στον πάγκο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνέχισε να κραδαίνει την ρακέτα του και τελικά την χτύπησε με δύναμη και ταχύτητα πάνω στον πάγκο.

Το πλαίσιο του πλέγματος έσπασε και ο πατέρας του τενίστα σκίστηκε στο χέρι από ένα από τα κομμάτια που εκτοξεύτηκαν, ενώ η μητέρα του σηκώθηκε και του φώναξε από την κερκίδα για να τον ηρεμήσει. Ο Απόστολος Τσιτσιπάς φαίνεται να σηκώνεται από τον πάγκο πιάνοντας το χτυπημένο χέρι του με το άλλο, ενώ απομακρύνεται ταραγμένος από τον γιο του, θέλοντας να βρεθεί σε απόσταση ασφαλείας

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!