Πρεμιέρα τη Δευτέρα για τον Τσιτσιπά και τη Σάκκαρη στο Roland Garros

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© Intime

Πρεμιέρα τη Δευτέρα για τον Τσιτσιπά και τη Σάκκαρη στο Roland Garros

Πηνελόπη Παπαδήμου 16:46 - 26.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:37 - 29.05.2024

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστούν τη Δευτέρα στο Roland Garros.

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη στο Roland Garros έχει ξεκινήσει. Οι δύο Έλληνες τενίστες θα μπουν στη μάχη της διάκρισης στο δεύτερο Grand Slam της σεζόν τη Δευτέρα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγωνιστεί με τον Μάρτον Φούτσοβιτς στο Σουζάν Λεγκλέν. Ο αγώνας του κορυφαίου Έλληνα τενίστα όλων των εποχών θα ξεκινήσει περίπου στις 15:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας. Στο ίδιο γήπεδο θα προηγηθεί ο αγώνας του Κρίστοφερ Γιούμπανκς με τον Γιάνικ Σίνερ στις 12 το μεσημέρι.

Αν ο Στέφανος Τσιτσιπάς περάσει στον δεύτερο γύρο, τότε θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο είτε τον Λάσλο Τζέρε είτε τον Ντάνιελ Αλτμάιερ.

Η Μαρία Σάκκαρη θα παίξει κόντρα στη Βαρβάρα Γκράτσεβα στην πρεμιέρα της στη διοργάνωση. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα αγωνιστεί τρίτη κατά στο Σιμόν Ματιέ μετά τους αγώνες Μασαρόβα-Βοντρούσοβα και Αρναλντι-Φις. Η τενίστρια που θα περάσει στον δεύτερο γύρο, θα μονομαχήσει με Μπερνάρντα Πέρα ή Νάο Χιμπίνο.

Πρεμιέρα θα κάνει τη Δευτέρα και ο Ράφα Ναδάλ. Ο Ισπανός τενίστας, 14 φορές νικητής της διοργάνωσης θα παίξει με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ σε ένα δυνατό ματς.

Philippe Chatrier (13.00)

Βίκερι-Ζαμπέρ

Σβιόντεκ-Ζανζεάν

Ζβέρεφ-Ναδάλ

(όχι πριν από τις 21.15)

Moνφίς-Βιλτ

Suzanne Lenglen (12.00)

Γιούμπανκς-Σίνερ

Φούτσοβιτς-Τσιτσιπάς

Γκοφ-Αβντέεβα

Σβιτολίνα-Πλίσκοβα

Simonne Mathieu (12.00)

Μασαρόβα-Βοντρούσοβα

Αρνάλντι-Φις

Σάκκαρη-Γκρατσέβα

Κέπφερ-Μεντβέντεφ