«Στέφανε σε αγαπώ»: Οι ευχές της Μπαντόσα στον Τσιτσιπά για τα γενέθλιά του
i

© IMAGO / USA TODAY Network

«Στέφανε σε αγαπώ»: Οι ευχές της Μπαντόσα στον Τσιτσιπά για τα γενέθλιά του

Sportal newsroom 16:53 - 12.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:53 - 12.08.2024

Με ένα τρυφερό μήνυμα στο instagram, η Πάουλα Μπαντόσα ευχήθηκε στον Στέφανο Τσιτσιπά για τα γενέθλιά του.

Τα 26 χρόνια ζωής έκλεισε τη Δευτέρα (12/8) ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών βρίσκεται στο επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες, λόγω της άσχημης συμπεριφοράς που είχε στον πατέρα του κατά τη διάρκεια αγώνα στο Μόντρεαλ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δέχθηκε τις ευχές της αγαπημένης του Πάουλα Μπαντόσα μέσω instagram. Η Ισπανίδα τενίστρια ανέβασε τρεις φωτογραφίες με τον κορυφαίο Έλληνας τενίστα με λεζάντα: «Χρόνια πολλά στον καλύτερό μου φίλο. Στέφανε σε αγαπώ».

Η σχέση του Στέφανου Τσιτσιπά και της Πάουλα Μπαντόσα επιβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια του Roland Garros το 2023. Το ζευγάρι χώρισε αλλά ένα μικρό χρονικό διάστημα και είναι και πάλι μαζί.

«Τα είπε όλα (σ.σ ο Στέφανος Τσιτσιπάς), η σχέση μας λειτουργεί καλά τώρα. Το εξήγησε, δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω. Είναι η ιδιωτική μας ζωή. Ένα από τα πράγματα που δεν μου άρεσε ή που δεν μας άρεσε είναι ότι ήταν όλα πολύ δημόσια, οπότε θέλουμε να κρατήσουμε λίγο πιο ιδιωτικά τα πράγματα. Καταλαβαίνω ότι δεν θα είναι τόσο εύκολο γιατί είμαστε δημόσια πρόσωπα και ο κόσμος θα ρωτάει, αλλά θέλουμε να το κρατήσουμε για το εαυτό μας, επειδή είναι δύσκολο να συνδυάσουμε με αυτό τις καριέρες μας. Ας κρατήσουμε τα πράγματα απλά, νομίζω ότι βοηθάει για να είναι πιο υγιές», ανέφερε για την επανασύνδεση η Πάουλα Μπαντόσα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

«Είμαστε μαζί. Θα το εξηγήσω γιατί κάποιοι δημιουργούν διάφορες ιστορίες για εμάς. Όχι ότι με ενδιαφέρει, αλλά νομίζω ότι δεν πρέπει να το πάρει έτσι ο κόσμος.

Ούτε η Πάουλα έκανε κάτι κακό, ούτε εγώ έκανα κάτι που να ήταν λάθος. Ήταν δύσκολο για εμάς που ήμασταν χώρια και περνούσα κι εγώ κάποιες δύσκολες στιγμές. Θα έλεγα ότι δεν το διαχειρίστηκα κι εγώ πολύ καλά, διότι ένιωθα την πίεση του tour, της δουλειάς μου. Μου φάνηκε βουνό να συνδυάζω αυτά τα δύο (προσωπική και επαγγελματική ζωή) και πήρα την απόφαση να κάνουμε ένα διάλειμμα», ανέφερε σχετικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τη σχέση του με την Πάολα Μπαντόσα.