Στο box του Στέφανου Τσιτσιπά η μητέρα του

Στο box του Στέφανου Τσιτσιπά η μητέρα του

Sportal newsroom 19:24 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:06 - 14.08.2024

Η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά παρακολουθεί τον αγώνα κόντρα στον Τιμ από το box του Έλληνα τενίστα.

Η Γιούλια Σαλίνκοβα παρακολουθεί από κοντά τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ντόμινικ Τιμ στον πρώτο γύρο του Wimbledon. Η μητέρα του κορυφαίου Έλληνα τενίστα όλων των εποχών επανέρχεται στο πλευρό του γιου της μετά το επεισόδιο που είχαν οι δυο τους κατά τη διάρκεια του ημιτελικού με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στο τουρνουά της Ρώμης.

Τότε, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε εγκαλέσει τη μητέρα του επειδή έδινε οδηγίες στα ρώσικα. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας απευθύνθηκε στη μητέρα του με βαριά λόγια αποκαλώντας της μεταξύ άλλων μ@λ@κισμένη και ζητώντας της να αποχωρήσει από το γήπεδο. Το στιγμιότυπο έκανε τον γύρο του κόσμου με τους χρήστες του διαδικτύου να χαρακτηρίζουν με σκληρές λέξεις τον Έλληνα τενίστα.

Έκτοτε, η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά δεν είχε εμφανιστεί δημόσια. Η Γιούλια Σαλίνκοβα απείχε από τους αγώνες του γιου της όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Ωστόσο, η αποχή φαίνεται ότι τελείωσε αφού η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά παρακολουθεί από κοντά τον αγώνα του Έλληνα τενίστα με τον Ντόμινικ Τιμ στον πρώτο γύρο του Wimbledon.

«Το ατυχές συμβάν που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δεν είναι τίποτα, παρά μόνο μια ένταση μεταξύ μητέρας και γιου. Η μητέρα του λειτούργησε με το αίσθημα της μάνας και προσπάθησε να βοηθήσει το παιδί της.

Ο Στέφανος ήθελε να δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει μόνος του στον αγώνα χωρίς την υποστήριξη της μητέρας του, γιατί δεν ήθελε να δείξει ευαίσθητες πτυχές του στον αντίπαλο», είχε πει ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά για το επεισόδιο που είχαν ο γιος του με τη σύζυγό του.