Στο box του Τσιτσιπά η Μπαντόσα (vid)

Στο box του Τσιτσιπά η Μπαντόσα (vid)

Sportal newsroom 18:22 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:15 - 14.08.2024

Η Πάουλα Μπαντόσα παρακολουθεί από το box του Στέφανου Τσιτσιπά τον αγώνα του Έλληνα τενίστα με τον Γιάνικ Χάνφμαν.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Γιάνικ Χάνφμαν στην πρεμιέρα του στο τουρνουά της Μαγιόρκα. Η Πάουλα Μπαντόσα είναι στο πλευρό του αγαπημένου της.

Η Ισπανίδα τενίστρια παρακολουθεί από το box του Στέφανου Τσιτσιπά την αναμέτρηση του κορυφαίου Έλληνα τενίστα στην ισπανική πόλη. Δίπλα στην Μπαντόσα είναι ο πατέρας και προπονητής του Έλληνα τενίστα, Απόστολος.

Η Μπαντόσα προπονείται μαζί με τον Έλληνα τενίστα εν όψει του Wimbledon. Η ίδια απείχε από το τουρ λόγω τραυματισμού αλλά η ίδια έχει εκφράσει την αισιοδοξία της ότι θα είναι έτοιμη για το βρετανικό major.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η αγαπημένη του είναι αχώριστοι. Μετά το αρχικό... κρυφτούλι, πλέον, το ζευγάρι δεν κρύβεται.

«Είμαι ευτυχισμένος. Δεν έχω νιώσει ποτέ έτσι για κάποια, αυτή είναι η αλήθεια. Είμαι εξαιρετικά ευλογημένος που συνέβη σε αυτή τη φάση της ζωής μου και που η Πάουλα αποτελεί κομμάτι της. Είναι κάποια που με καταλαβαίνει απόλυτα. Προφανώς και υπάρχει έλξη, όμως είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Υπάρχει μια ψυχική σύνδεση που με κάνει να είμαι ερωτευμένος με το μυαλό της. Και αυτό, πιστέψτε με, είναι κάτι που συμβαίνει πολύ σπάνια», δήλωσε πρόσφατα για την Πάουλα Μπαντόσα ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Δε νομίζω ότι αυτό μπορεί να είναι φιλία, θα ήταν κάτι ασυνήθιστο. Ναι, είμαστε ζευγάρι. Όχι μόνο ζευγάρι, είμαστε αδελφές ψυχές. Έτσι πρέπει καταρχάς να οριστούμε. Περισσότερο σαν αδερφές ψυχές, παρά οποιαδήποτε άλλη σχέση ή τρυφερό πράγμα. Φυσικά και υπάρχει πολύ από αυτό, αλλά είναι σπάνιο να βρίσκεις την αδελφή ψυχή σου. Αν ρωτήσετε την εκείνη, θα σας πει το ίδιο πράγμα. Υπάρχει μόνο μια εκδοχή», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αποκαλύπτοντας τη σχέση του με την Ισπανίδα τενίστρια.