Το μήνυμα του Τσιτσιπά μετά την απώλεια του τίτλου στη Βαρκελώνη

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© Intime

Το μήνυμα του Τσιτσιπά μετά την απώλεια του τίτλου στη Βαρκελώνη

Sportal newsroom 21:28 - 23.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:54 - 14.08.2024

Συγχαρητήρια στον Κάρλος Αλκαράθ για την κατάκτηση του τίτλου στη Βαρκελώνη έδωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Σκληρό χαρακτήρισε τον ανταγωνισμό στο τουρνουά της Βαρκελώνης ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Με μήνυμά του στο instagram, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αποχαιρέτησε το κοινό της ισπανικής πόλη και έδωσε ραντεβού για την επόμενη σεζόν.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 6-3, 6-4 από τον Κάρλος Αλκαράθ και απώλεσε τον τίτλο. Ο Έλληνας τενίστα θα φύγει από τη Βαρκελώνη πλουσιότερος κατά 250.000 ευρώ.

«Συγχαρητήρια Κάρλος για την κατάκτηση του δεύτερου τίτλου στη Βαρκελώνη. Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωσή σου στο άθλημα αποτελούν έμπνευση για όλους εμάς στο του. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό να βλέπεις πώς έχεις μεγαλώσει ως παίκτης και ως άνθρωπος και θα πρέπει να είσαι περήφανος για όλα αυτά που έχεις καταφέρει.

Όσο για το ίδιο το τουρνουά, πρέπει να πω ότι ο χρόνος μου εδώ πέρασα πολύ όμορφα. Η ατμόσφαιρα ήταν τρομερή, ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός και οι φίλαθλοι ήταν καταπληκτικοί. Ο καιρός ήταν επίσης με το μέρος μας, κάτι που δημιούργησε μερικούς υπέροχους αγώνες και αναμνήσεις.

Θα σας δω όλους την επόμενη χρονιά...», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Τσιτσιπάς.