Είναι γεγονός: Τσιτσιπάς εναντίον Τζόκοβιτς - Πότε θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη μάχη του Έλληνα τενίστα!
i

© Intime

Είναι γεγονός: Τσιτσιπάς εναντίον Τζόκοβιτς - Πότε θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη μάχη του Έλληνα τενίστα!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:11 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:14 - 31.08.2024

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει μία πολύ μεγάλη μάχη μπροστά του, απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Η μεγάλη μάχη ανάμεσα σε Τζόκοβιτς και Τσιτσιπά οριστικοποιήθηκε!

Οι δύο κορυφαίοι τενίστες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για το Davis Cup την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου.

Ο προπονητής του Davis Cup της Εθνικής ομάδας της Σερβίας, Βίκτορ Τρόιτσκι, ανακοίνωσε την ομάδα που θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα στον Α΄ Όμιλο στο Βελιγράδι στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου. Στη λίστα περιλαμβάνονται οι Τζόκοβιτς, Κετσμάνοβιτς, Λάγιοβιτς και Μαντέντοβιτς, ενώ παρτενέρ θα είναι ο νεαρός Μαξίμοβιτς.

Η Σερβία θα υποδεχτεί την Ελλάδα στην αίθουσα «Αλεξάνταρ Νίκολιτς» του Βελιγραδίου κι αυτή θα είναι η πρώτη εμφάνιση των Σέρβων αθλητών μπροστά στο κοινό της πρωτεύουσας μετά από επτά χρόνια.

Η κλήρωση του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 13 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα γίνει γνωστό ποιος θα παίξει απευθείας με ποιον την πρώτη μέρα και σύμφωνα με το πρόγραμμα, αμφισβητούνται οι διασταυρώσεις μεταξύ Α' και Β' εθνικής.

Το μεγάλο παιχνίδι Νόβακ Τζόκοβιτς - Στέφανος Τσιτσιπάς, αμέσως μετά το διπλό αναμένεται την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου.

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:34 - 29.08.2024

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!

Εν Ελλάδι υπάρχουν πέντε, λεγόμενες μεγάλες, ομάδες (μαζί με τον Αρη) αλλά τέσσερις διεκδικούν ετησίως τον τίτλο, ως είδαμε και πέρυσι, σε μια σεζόν… θρίλερ που ανέδειξε πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ.

Οι αγώνες του Σαββάτου ξεκινούν στις 15:00 και στο πρόγραμμα υπάρχουν δύο μονά, ενώ το κυριακάτικο πρόγραμμα ξεκινά στις 13:00 με διπλά και συνεχίζεται με δύο μονομαχίες. Τα εισιτήρια πωλούνται μέσω της Tickets.rs.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!