Ευθεία επίθεση τενίστριας προς τη φιναλίστ του US Open: «Δυστυχώς τα λεφτά της δεν μπορούν να της χαρίσουν Grand Slam»
i

Η Τζέσικα Πεγκούλα / © IMAGO / PanoramiC

Ευθεία επίθεση τενίστριας προς τη φιναλίστ του US Open: «Δυστυχώς τα λεφτά της δεν μπορούν να της χαρίσουν Grand Slam»

Πηνελόπη Παπαδήμου 18:22 - 10.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:22 - 10.09.2024

Η Τζίνι Μπουσάρ επιτέθηκε μέσω social media στην Τζέσικα Πεγκούλα.

«Φαρμάκι» έσταξε η Τζίνι Μπουσάρ για την Τζέσικα Πεγκούλα, λίγες ώρες μετά το φινάλε του τελικού του US Open. Η 30χρονη Αμερικανίδα, Νο.3 στην παγκόσμια κατάταξη υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Αρίνα Σαμπαλένκα και δεν κατάφερε να κερδίσει τον παρθενικό της Grand Slam τίτλο.

«Τα λεφτά δεν μπορούν να αγοράσουν έναν τελικό του US Open», ανέφερε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η Καναδή τενίστρια, που πλέον έχει υποχωρήσει στο Νο.570 της παγκόσμιας κατάταξης Η Μπουσάρ, που αγωνίστηκε στον τελικό του Wimbledon το 2014 ουσιαστικά απαντούσε σε ένα tweet που ανέφερε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί μισούν την Τζέσικα Πεγκούλα επειδή είναι «η κόρη κάποιου» και προέρχεται από μια πλούσια οικογένεια. Φαίνεται προσγειωμένη, διασκεδαστική και δούλεψε σκληρά για να ανέβει στην παγκόσμια κατάταξη.

Δεν μπορείς να αγοράσεις ταλέντο και εργατικότητα».

Η Τζέσικα Πεγκούλα γεννήθηκε το 1994 στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης. Οι γονείς της Τέρι και Κιμ διαθέτουν πολύ μεγάλη περιουσία. Η Αμερικανίδα τενίστρια έχει κερδίσει μέχρι σήμερα πάνω από 14 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματικά έπαθλα.

Ωστόσο, τα χρήματα αυτά είναι... ψίχουλα σε σχέση με την περιουσία που διαθέτει από τον πατέρα της. Ο Τέρι Πεγκούλα μαζί με τη σύζυγό του είναι συνιδιοκτήτες των Μπάφαλο Μπιλς, ομάδας του NFL και των Μπάφαλο Σέιμπρς, ομάδας του NHL. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η περιουσία της οικογένειας της Πεγκούλα ξεπερνά τα 7 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο Τέρι Πεγκούλα απέκτησε την τεράστια περιουσία του μέσα από της επιχειρηματικές του δραστηριότητες που αφορούν το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο. Ο 73χρονος επιχειρηματίας εκτός από τον αθλητισμό, ασχολείται και το real estate.

Πρέπει να πούμε ότι και η Τζέσικα Πεγκούλα έχει ξεκινήσει την πορεία της και στον επιχειρηματικό κλάδο. Η Αμερικανίδα τενίστρια μαζί με την αδερφή της Κέλυ άνοιξαν το 2016 self service εστιατόρια, τα οποία έκλεισαν το 2022 εξαιτίας και του κορωνοϊού. Το 2017 η Πεγκούλα παρουσίασε δική της σειρά περιποίησης δέρματος.