Σινεμά, σπα, εννιά δωμάτια, πισίνα: Αυτό είναι το «φρούριο» του Τζόκοβιτς στη Μαρμπέγια!

Νόβακ Τζόκοβιτς

i

© Intime

Σινεμά, σπα, εννιά δωμάτια, πισίνα: Αυτό είναι το «φρούριο» του Τζόκοβιτς στη Μαρμπέγια!

Δημήτρης Χούπης 20:38 - 14.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:35 - 14.08.2024

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πηγαίνει συχνά στη Μαρμπέγια, όπου έχει αγοράσει σπίτι. Το οποίο μέσα είναι... φρούριο.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν ο μεγάλος νικητής του Roland Garros, κερδίζοντας στον τελικό τον Κάσπερ Ρουντ με 7-6(1), 6-3, 7-5. Αυτός ήταν και το 23ο Gran Slam του Σέρβου. 

Γιόκιτς - Τζόκοβιτς: Τα... καμάρια της Σερβίας στην κορυφή του κόσμου
NBA

08:08 - 13.06.2023

Γιόκιτς - Τζόκοβιτς: Τα... καμάρια της Σερβίας στην κορυφή του κόσμου

Ο πληθυσμός της Σερβίας ξεπερνά οριακά τα 7 εκατομμύρια και δύο εξ αυτών, ο Νίκολα Γιόκιτς και ο Νόβακ Τζόκοβιτς, αυτή τη στιγμή είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στον πλανήτη των σπορ. Ο πρώτος στο μπάσκετ και ο δεύτερος στο τένις.

Ο Νόλε λοιπόν είναι ίσως ο κορυφαίος τενίστας και όπως είναι λογικό πρέπει να προπονείται σκληρά και να έχει τις κατάλληλες συνθήκες για να το κάνει αυτό. Ο Σέρβος έχει αγοράσει σπίτι στη Μαρμπέγια και κοντά στο σπίτι του υπάρχει ένα κλαμπ για τένις το «Puerte Romano», όπου ο Τζόκοβιτς προπονείται όταν βρίσκεται στην Ισπανία. 

Το ιταλικό μέσο «Corriere dello Sport» έβαλε όλες τις λεπτομέρειες για το σπίτι του Νόλε στη Μπαρμπέγια, λέγοντας πως έχει ένα μικρό σινεμά, γυμναστήριο, σπα, εννέα δωμάτια, οχτώ μπάνια, μία εσωτερική πισίνα, σαλόνι και άλλα πολλά. Το σπίτι του λοιπόν στην Ισπανία είναι πέντε λεπτά από το κέντρο της πόλης, έχοντας θέα στη θάλασσα, αλλά και στο βουνό. 

Το σπίτι αυτό σύμφωνα με το δημοσίευμα το νοίκιαζε έναντι 10.000 ευρώ την εβδομάδα, όταν έμενε εκεί για δύο μήνες κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Από εκείνο το σημείο και έπειτα το αγόρασε, δίνοντας το ποσό των 10.000.000 ευρώ. Ο Σέρβος εκτός από τη δική του βίλα, φρόντισε να χτίσει και ακόμα μία στη Βοϊβοντίνα για την οικογένειά του. Η οποία βρίσκεται «πάνω» στη λίμνη Πάβλοβα και είναι μέσα στη φύση. 

Ο Σέρβος τενίστας μετά την κατάκτηση του Roland Garros επισκέφτηκε την Πορτογαλία προκειμένου να ξεκουραστεί ενόψει του Wimbledon. Ο Τζόκοβιτς ήθελε για λίγο να βρεθεί μακριά από τις κάμερες, αλλά τελικά βρέθηκε στα νησιά Αζόρες στον Ατλαντικό.