«Κόκκινο πανί» στο Wimbledon ο Τζόκοβιτς: Αποδοκιμάστηκε από το κοινό, απάντησε με ειρωνεία ο Σέρβος (vids)

«Κόκκινο πανί» στο Wimbledon ο Τζόκοβιτς: Αποδοκιμάστηκε από το κοινό, απάντησε με ειρωνεία ο Σέρβος (vids)

Sportal newsroom 18:30 - 14.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:54 - 14.08.2024

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς προκάλεσε χαμό στο Wimbledon κατά τη διάρκεια του ημιτελικού με αντίπαλο τον Γιάνικ Σίνερ.

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος ήταν ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του Wimbledon με τον Γιάνικ Σίνερ. Η αρχή έγινε στο δεύτερο σετ όταν ο Σέρβος έχασε έναν πόντο.

Στο τρίτο γκέιμ, ενώ ο πόντος παιζόταν ο Νόβακ Τζόκοβιτς έβγαλε μία κραυγή. Ο διαιτητής του αγώνα τιμώρησε τον Σέρβο με «hindrance» και έδωσε τον πόντο στον Σίνερ αφού θεώρησε ότι η ένταση της φωνής του Νόλε επηρέασε τον Ιταλό.

Ο Τζόκοβιτς απόρησε και διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή. Αυτό, όπως φαίνεται δεν άρεσε στο κοινό που άρχισε να αποδοκιμάζει τον Σέρβο.

Τα πράγματα όμως ξέφυγαν ακόμη περισσότερο λίγο αργότερα. Στο τρίτο σετ, ο Σίνερ υπερασπίστηκε το σερβίς του και προηγήθηκε με 5-4. Ο Τζόκοβιτς σέρβιρε υπό πίεση και ο Ιταλός βρέθηκε με διπλό σετ πόιντ.

Το κοινό ήταν ξεκάθαρα υπέρ του Σίνερ, ενώ κάποιος φώναξε «Vamos Rafa» θέλοντας να πικάρει τον Σέρβο. Ο Τζόκοβιτς έμεινε στο σετ «σβήνοντας» τα δύο σετ πόιντ ενώ χειροκρότησε ειρωνικά το κοινό δείχνοντας τη δυσαρέσκειά του.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς χαρακτήρισε τον εαυτό του φαβορί για την κατάκτηση του Wimbledon. Ο Σέρβος κυνηγά στο Λονδίνο το 24ο Grand Slam στην καριέρα του. «Δεν θέλω να φανώ αλαζόνας αλλά φυσικά θεωρώ τον εαυτό μου φαβορί. Κρίνοντας με τα αποτελέσματα που είχα στην καριέρα μου εδώ τις τελευταίες τέσσερις φορές θεωρώ τον εαυτό μου φαβορί, ναι», δήλωσε ο Νόλε.