«Τζόκοβιτς, θα ήθελες για συμπαίκτη τον Ναδάλ ή τον Φέντερερ;» - Η… εύκολη απάντηση του Σέρβου (vid)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

«Τζόκοβιτς, θα ήθελες για συμπαίκτη τον Ναδάλ ή τον Φέντερερ;» - Η… εύκολη απάντηση του Σέρβου (vid)

Sportal newsroom 20:02 - 13.09.2024

Στο δίλημμά για τον ποιον θα ήθελε να έχει συμπαίκτη ανάμεσα στους Ράφαελ Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν δυσκολεύτηκε να απαντήσει.

Καλεσμένος σε εκπομπή σερβικού ΜΜΕ ήταν ο Νόβακ Τζόκοβις, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε ο Σέρβος ήταν αν θα προτιμούσε να παίξει διπλό με τον Ρότζερ Φέντερερ ή τον Ράφαελ Ναδάλ και ο ίδιος δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να απαντήσει. Ο 37χρονος υποστήριξε πως συμπαίκτη του θα ήθελε να έχει τον Ισπανό και πολλοί αναφέρθηκαν στη κόντρα με τον Ελβετό.

Δημήτρης Χατζηνικολάου: «Παίζουμε απέναντι σε μία  από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο»
ΤΕΝΙΣ

17:12 - 13.09.2024

Δημήτρης Χατζηνικολάου: «Παίζουμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο»

Η Εθνική ομάδα τένις των ανδρών αντιμετωπίζει το Σαββατοκύριακο 14 και 15/9 τη Σερβία στο Βελιγράδι για το World Group 1 του Davis Cup. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κορτ με σκληρή επιφάνεια του «Aleksandar Nikolic Hall».

Η απάντηση του Νόβακ ήταν κατά κάποιον τρόπο αναμενόμενη, όπως τόνισαν τα ΜΜΕ της χώρας, δεδομένου ότι ο Ναδάλ και ο Τζόκοβιτς έδειχναν αμοιβαίο σεβασμό. Η κατάσταση ήταν εντελώς διαφορετική για τον Σέρβο με τον Φέντερερ, ο οποίος φαίνεται να μίλησε κάμποσες φορές με έναν άσχημο τρόπο για τον Τζόκοβιτς. Άλλωστε, τα σενάρια περί μεγάλης κόντρας ενισχύθηκαν με το γεγονός πως ο Ελβετός δεν έδωσε συγχαρητήρια στον Νόβακ Τζόκοβιτς για το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Σίνερ απέλυσε τον φυσικοθεραπευτή του και προσέλαβε αυτόν του Τζόκοβιτς!

Ο Γιάνικ Σίνερ μετά την κατάκτηση του US Open, προέβη σε σημαντικές αλλαγές στο προσωπικό του. Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τενίστας απέλυσε τόσο τον φυσικοθεραπευτή του όσο και τον γυμναστή του, μετά το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει όταν είχε βγει θετικός σε τεστ ντόπινγκ.

Θείος και πρώην προπονητής του Ναδάλ: «Ο καλύτερος στην ιστορία του τένις είναι ο Τζόκοβιτς, αλλά...»
ΤΕΝΙΣ

19:46 - 13.09.2024

Θείος και πρώην προπονητής του Ναδάλ: «Ο καλύτερος στην ιστορία του τένις είναι ο Τζόκοβιτς, αλλά...»

Ο θείος και πρώην προπονητής της Ράφα Ναδάλ είπε τη δική του γνώμη για το ποιος είναι ο καλύτερος τενίστας όλων των εποχών, λέγοντας ότι αυτός είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Παρά το σκάνδαλο, το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης δεν αποκλείστηκε, καθώς αποδείχθηκε ότι ό,τι είχε πάρει είχε γίνει χωρίς τη θέλησή του. Ο Σίνερ είχε εξηγήσει ότι η ουσία στην οποία είχε βρεθεί θετικός, ήταν αποτέλεσμα μιας μόλυνσης από σπρέι χωρίς ιατρική συνταγή που του είχε δώσει ο φυσικοθεραπευτής του, Τζιακόμο Νάλντι.

Ο λόγος της χρήσης αυτού του σπρέι ήταν ένας τραυματισμός που είχε υποστεί στο δάχτυλό του. Μετά από όλη αυτή την ιστορία ο Ιταλός νικητής του US Open απέλυσε τον φυσικοθεραπευτή του και προσέλαβε αυτόν του Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο λόγος γίνεται για τον Μάρκο Πανίτσι, ο οποίος απολύθηκε από τον Σέρβο τενίστα τον περασμένο Μάιο και έχει εργαστεί ακόμα με τον Τζέρι Σανγκ από την Κίνα.