Μέγας λάτρης της Ελλάδας ο Τζόκοβιτς, έκανε ζέσταμα με συρτάκι πάνω στον διάδρομο! (vid)

Μέγας λάτρης της Ελλάδας ο Τζόκοβιτς, έκανε ζέσταμα με συρτάκι πάνω στον διάδρομο! (vid)

Πηνελόπη Παπαδήμου 19:41 - 16.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:52 - 16.09.2024

Έναν απίθανο τρόπο για να κάνει ζέσταμα πριν τους αγώνες της Σερβίας με την Ελλάδα για το Davis Cup βρήκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Μεγάλος λάτρης της Ελλάδας είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος τενίστας, κάτοχος 24 Grand Slam τίτλων βρήκε έναν ευφάνταστο τρόπο για να δείξει την αγάπη του προς τη χώρα μας.

Ο Νόλε, πριν τους αγώνες της Εθνικής ομάδας τένις με την αντίστοιχη της Σερβίας, έκανε ζέσταμα χορεύοντας συρτάκι πάνω στον διάδρομο. Για την ιστορία, οι «πλάβι» επικράτησαν στο tie απέναντι στην Ελλάδα και θα είναι στους qualifiers το 2025 και θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν τον τίτλο στο Davis Cup.

@djokernole Fun way to prepare for the matches vs Greece 🇬🇷 brothers #tennis #serbia #greece #daviscup ♬ original sound - Novak Djokovic

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά το τέλος του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Γιάννη Ξυλά, όπου ο Σέρβος πήρε τη νίκη σε 45 λεπτά, ο κάτοχος 24 Grand Slam τίτλων μίλησε με θερμά λόγια για την Ελλάδα. Έκανε λόγο, μάλιστα, για τον ιδιαίτερο δεσμό που έχουν οι Σέρβοι με τον Έλληνες. Ο Τζόκοβιτς εξέφρασε και την επιθυμία να επισκεφθεί τη χώρα μας σύντομα.

«Αγαπώ την Ελλάδα, όπως κάθε Σέρβος πολίτης! Πάει πολύ πίσω ιστορικά, συνδεόμαστε με τη θρησκεία και έχουμε δεσμούς κουλτούρας και παράδοσης. Πάντα περνάω φανταστικά στην Ελλάδα, οι άνθρωποι είναι πολύ φιλόξενοι. Όποτε συναντάω Έλληνα οπουδήποτε στον κόσμο, πάντα υπάρχει αυτή τη σύνδεση. Ελπίζω να έρθω σύντομα στην Ελλάδα και να περάσω περισσότερο χρόνο, είναι μια πανέμορφη χώρα, μια χώρα που έχει δώσει τόσα πολλά στην ιστορία του κόσμου. Ίσως την επόμενη φορά να παίξω Davis Cup κόντρα στην Ελλάδα, μέσα στην Ελλάδα, ποιος ξέρει! Σκέφτομαι μόνο τα καλύτερα για τους Έλληνες», ανέφερε σχετικά ο Νόβακ Τζόκοβιτς.