Ο Τσιτσιπάς επιχείρησε να σπάσει τη ρακέτα και τρόμαξε την Μπαντόσα (vid)

Ο Τσιτσιπάς επιχείρησε να σπάσει τη ρακέτα και τρόμαξε την Μπαντόσα (vid)

Sportal newsroom 18:16 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:16 - 31.08.2024

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγωνίστηκε με τη σύντροφό του Πάουλα Μπαντόσα στον 1ο γύρο του μικτού διπλού του US Open και ηττήθηκαν 2-0 με 7-6 (3), 6-4 από τους Μεξικανούς Τζουλιάνα Όλμος και Σαντιάγκο Γκονζάλες.

Για τον Τσιτσιπά αυτό ήταν το αντίο στο φετινό US Open. Η Μπαντόσα, αντίθετα, συνεχίζει την πορεία της στο μονό, αφού νωρίτερα σήμερα νίκησε την Έλενα-Γκαμπριέλα Ρους και προκρίθηκε στον 4ο γύρο.

Ο Τσιτσιπάς σε μία από τις φάσεις του αγώνα εκνευρίστηκε, όταν είδε το μπαλάκι να καταλήγει εκτός της τελικής γραμμής και επιχείρησε να σπάσει τη ρακέτα του, τρομάζοντας ακόμα και την Μπαντόσα.

Δείτε το στιγμιότυπο.

Μετά το ματς ο Έλληνας τενίστας μίλησε για τη συνύπαρξη με την Μπαντόσα και το παιχνίδι: «Παίξαμε μαζί γιατί έχουμε δει ότι έχουμε καλή χημεία και θέλαμε να το δοκιμάσουμε και σε επίσημο τουρνουά,

Ανυπομονούσαμε καιρό γι' αυτό και περιμέναμε κάτι περισσότερο, αλλά παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει πάει πολύ καλά στα μικτά στα Grand Slam τα τελευταία χρόνια. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν είχαμε και την καλύτερη κλήρωση για 1ο γύρο. Κατά τ’ άλλα το απολαύσαμε και ήταν διασκεδαστικό που το μοιράστηκα αυτό με την Πάουλα.

Είμαι ικανοποιημένος με το πως έπαιξα, τα πήγα καλά, όπως και η Πάουλα. Πιστεύω απλά χρειάζεται κάτι παραπάνω, περισσότερα ματς και τακτική διπλών για να δέσεις καλύτερα. Το μικτό δεν είναι η πρώτη μας φιλοδοξία ή ο μεγαλύτερος στόχος, έχουμε τις καριέρες μας στο μονό, αλλά σίγουρα μας δίνει μια φρεσκάδα και μια παραπάνω περιπέτεια στο τένις μας.

Σ’ ερώτηση για το αν θα γίνει το ίδιο στο Australian Open, τόνισε: «Ακόμα δεν ξέρω, πρέπει να είμαστε υγιείς μέχρι τότε, πρέπει να είμαστε σίγουροι για κάποια πράγματα. Εγώ πρέπει να παίζω αγώνες best-of-five στο μονό, κάτι που είναι πολύ απαιτητικό, αλλά θα δούμε!

Είναι πάντα θέμα επιλογής και η Paula νομίζω ότι συμφωνεί μαζί μου. Είμαστε διατεθειμένοι να παίξουμε σε κάθε event που περιλαμβάνει μικτό και είχαμε μια ωραία εμπειρία εδώ στο Mixed Madness. Έχουμε παίξει καλά ματς μαζί, είναι δυναμική και βάζει πολύ δύναμη στα χτυπήματά της, σαν άντρας. Για μένα είναι απολαυστικό να μοιράζομαι κάτι τέτοιο με μια γυναίκα που μπορεί να παίξει έτσι».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!