Πόσα χρήματα θα πληρώσει ο Τζόκοβιτς για το σπάσιμο της ρακέτας του
i

© SS Twitter

Πόσα χρήματα θα πληρώσει ο Τζόκοβιτς για το σπάσιμο της ρακέτας του

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:16 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:50 - 14.08.2024

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχασε έναν σημαντικό πόντο κόντρα στον Αλκαράθ και ξέσπασε πάνω στη ρακέτα του. Αυτή του η πράξη του κόστισε όμως, αφού ο ίδιος τιμωρήθηκε με πρόστιμο.

Μία συναρπαστική μονομαχία ανάμεσα σε Κάρλος Αλκαράθ και Νόβακ Τζόκοβιτς περιλάμβανε ο τελικός του Wimbledon, ο οποίος ολοκληρώθηκε με τον νεαρό τενίστα να... εκθρονίζει τον Σέρβο αντίπαλο του. Το παιχνίδι ήταν για γερά νεύρα και κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο έμπειρος αθλητής δεν μπόρεσε να τα διαχειριστεί.

Κατά τη διάρκεια του τρίτου σετ ο Σέρβος έχασε έναν κρίσιμο πόντο, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει στη ρακέτα του. Ειδικότερα, ο ίδιος, την έσπασε πάνω στο στύλο του φιλέ και δέχτηκε την παρατήρηση του διαιτητή. Ωστόσο αυτή δεν ήταν η μοναδική του επίπληξη.

Τη δευτέρα, η διοργανώτρια αρχή του Wimbledon ανακοίνωσε την τιμωρία του φιναλίστ στο τουρνουά, ο οποίος θα κληθεί να πληρώσει 8.000 ευρώ για αυτή του την πράξη. Φυσικά, το συγκεκριμένο ποσό θα κρατηθεί από το έπαθλο που αναμένεται να λάβει, για την πορεία του μέχρι τον τελικό.

Ο Αλκαράθ νικητής σε έναν συγκλονιστικό τελικό

Ο Κάρλος Αλκαράθ πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και με αυτόν τον τρόπο κατέκτησε το πρώτο του Wimbledon (3-2 σετ), διώχνοντας από τον... θρόνο του τον Σέρβο «βασιλιά». Ο Ισπανός κάνοντας ένα εξαιρετικό παιχνίδι έφτασε στη νίκη στο πέμπτο και με αυτόν τον τρόπο, έπειτα από σχεδόν πέντε ώρες, πανηγύρισε μία τεράστια διάκριση.