Τα καυτά φιλιά της Κάρα Ντελεβίν με τη σύντροφό της στις κερκίδες του Wimbledon (pics)

Τα καυτά φιλιά της Κάρα Ντελεβίν με τη σύντροφό της στις κερκίδες του Wimbledon (pics)

Sportal newsroom 16:05 - 11.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:58 - 14.08.2024

Οι φωτογραφίες της Κάρα Ντελεβίν που έκαναν τον γύρο του κόσμου.

«Καυτά» στιγμιότυπα έπιασε ο φωτογραφικός φακός κατά τη διάρκεια του Wimbledon. Στις εξέδρες του φημισμένου βρετανικού major βρέθηκε η Κάρα Ντελεβίν μαζί με τη σύντροφό της, Μίνκε με την οποία είναι ζευγάρι εδώ και έναν χρόνο.

Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός ήταν ασυγκράτητη. Η Κάρα Ντελεβίν αντάλλαξε με την αγαπημένη της παθιασμένα φιλιά που έκαναν τον γύρο των κοινωνικών δικτύων.

Η Κάρα Ντελεβίν δημιούργησε σάλο με την εμφάνισή της στο Γκραν Πρι του Σίλβερστοουν. Το μοντέλο αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στον Μάρτιν Μπραντλ, θρύλο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και νυν παρουσιαστή του Sky Sports. Αρκετοί χρήστες επέκριναν την Ντελεβίν, όπου επέδειξε στάση ντίβας.

Η Καρά Ντελεβίν είχε δηλώσει πριν από λίγα χρόνια ότι προσδιορίζεται ως bisexual. «Δεν έχω πάρει την αγάπη που θα ήθελα από καμία σχέση μου. Και έχω κάνει σχέσεις και με γυναίκες και με άνδρες και μάλιστα τους έχω προσφέρει μερικούς από τους καλύτερους οργασμούς της ζωής τους», είχε σχολιάσει σχετικά.

Μιλώντας στο περιοδικό Variety, η Κάρα Ντελεβίν είχε αυτοπροσδιοριστεί ως πανσέξουαλ. Όπως είχε εξηγήσει έλκεται από τον άνθρωπο και όχι από το φύλο.

«Πάντα θα είμαι, νομίζω, πανσέξουαλ. Άσχετα με το πώς κάποιος προσδιορίζει τον εαυτό του, είτε είναι “αυτοί”, ή “αυτός” ή “αυτή”, εγώ ερωτεύομαι τον άνθρωπο και αυτό είναι όλο. Ελκύομαι από τον άνθρωπο. Το θέμα με μένα είναι ότι αλλάζω πολύ», είπε σχετικά.

«Νιώθω διαφορετική συνέχεια. Μερικές μέρες, νιώθω πιο γυναίκα. Μερικές μέρες, νιώθω περισσότερο σαν άντρας», απάντησε σε ερώτηση για το πώς αντιλαμβάνεται το δικό της φύλο.