Αδιανόητη επίθεση του Ζβέρεφ στον Μεντβέντεφ: «Από τους πιο άδικους παίκτες στον κόσμο, είμαι απογοητευμένος για λογαριασμό του»

Αλεξάντερ Ζβέρεφ

i

© φωτογραφία αρχείου

Αδιανόητη επίθεση του Ζβέρεφ στον Μεντβέντεφ: «Από τους πιο άδικους παίκτες στον κόσμο, είμαι απογοητευμένος για λογαριασμό του»

Sportal newsroom 10:08 - 15.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:06 - 14.08.2024

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ ήταν ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ως έναν από τους πιο αντιαθλητικούς παίκτες στον κόσμο χαρακτήρισε τον Ντανίλ Μεντβέντεφ ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Ο Γερμανός ηττήθηκε από τον Ρώσος στη φάση των «16» του τουρνουά του Μόντε Κάρλο.

Ωστόσο, ο Μεντβέντεφ κατάφερε να κεντρίσει όλα τα βλέμματα με τη συμπεριφορά. του. Αυτό που εκνεύρισε περισσότερο τον Ζβέρεφ είναι ότι ο αντίπαλός του ζήτησε toilet break ενώ βρισκόταν πίσω στο τρίτο σετ.

Σύμφωνα με τον Γερμανό, το διάλειμμα αυτό ήταν αρκετό για να του κόψει τον ρυθμό. Ο εκνευρισμός ήταν διάχυτος, κάτι που φάνηκε και από την ψυχρή χειραψία που αντάλλαξαν οι δύο τενίστες μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Ζβέρεφ μίλησε με σκληρά λόγια για τον Ρώσο τενίστα σε γερμανικό μέσο. «Είναι ένας από τους πιο αντιαθλητικούς παίκτες στον κόσμο», είπε ο Νο.16 τενίστας του κόσμου στο Sky Sports Germany. «Εγώ παίρνω το fair play και την ευγενή άμιλλα στα σοβαρά, εκείνος όχι», συνέχισε ο Γερμανός τενίστας.

«Πήρε toilet break όταν δεν ήταν πλέον δυνατό. Υπάρχουν 1000 καταστάσεις που νιώθει ότι αρχίζω να παίζω καλύτερα και κάθε φορά προσπαθεί να κάνει κάτι. Είμαι απογοητευμένος από αυτόν ως αθλητή», σημείωσε ο Ζβέρεφ.

«Φυσικά, μπορείτε να υποστηρίξετε ότι δεν είναι καλό για μένα που αποσπάστηκε η προσοχή μου. Αυτό δεν πρέπει να συμβεί σε μένα και είναι εντελώς δικό μου λάθος και ήταν πραγματικά κακό από την πλευρά μου. Ωστόσο, αισθάνομαι ότι το fair play πρέπει πάντα να είναι μέρος του αθλητισμού», κατέληξε ο Γερμανός τενίστας.